Uvjeti korištenja internet stranice

Dragi posjetitelji,
hvala što ste pristupili službenim web stranicama Općine Podravska Moslavina.

Pregledavanjem ovih web stranica obvezujete se prihvatiti uvjete i pravila korištenja istih. Ove web stranice priređene su s namjerom pružanja servisnih informacija i informiranje javnosti.

Sadržaj ovih internet stranica smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za osobnu uporabu, uz poštivanje svih autorskih prava.

Zabranjeno je svako javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, izrada kopija, te svaka druga vrsta uporabe ovih web stranica ili njezinih dijelova bez izričitog pismenog dopuštenja Općine Podravska Moslavina i drugih vlasnika autorskih prava.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Općina Podravska Moslavina zadržava pravo izmjene ovih pravnih uvjeta i korištenja web stranica u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, a promjene nastupaju na dan objavljivanja na ovim internet stranicama.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Uredništvo, također, nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.

Skip to content