Naslovna >> Novosti >> Dani Općine Podravska Moslavina – Raznolik program događanja

Dani Općine Podravska Moslavina – Raznolik program događanja

Dragi mještani Podravske Moslavine,

S radošću vam najavljujemo nadolazeće Dane Općine, koji će se održati od 7. do 10. rujna 2023. godine. Ovaj četverodnevni festival osmišljen je kako bi okupio našu zajednicu i proslavio bogatstvo naše kulture, naslijeđa i međusobne povezanosti.

Naša zajednica u fokusu

Ovi dani nisu samo obični dani događanja. Oni su prilika da se okupimo kao susjedi, prijatelji i obitelj te da zajedno stvorimo nezaboravne trenutke. Svaka aktivnost, svaki nastup i svaki trenutak ovog festivala ima cilj podržati našu lokalnu zajednicu i slaviti sve ono što nas čini jedinstvenima.

Raznolik program za svakoga

Od svečanih sjednica do sportskih natjecanja, kulturnih izvedbi i glazbenih nastupa, program ovogodišnjih Dana Općine ima za cilj zadovoljiti različite interese i dobi. Bez obzira jeste li zaljubljenik u kulinarske vještine, strastveni obožavatelj folklora ili jednostavno tražite priliku za druženje i smijeh, naći ćete nešto što će vas inspirirati i razveseliti.

Zajedno gradimo uspomene

Pozivamo vas da se pridružite ovom slavlju, da svojim prisustvom i entuzijazmom doprinesete stvaranju posebnog ozračja tijekom ovih dana. Neka ovi Dani Općine budu prilika da se povežemo još više, da podijelimo radosti i stvorimo uspomene koje će nas obogatiti i dugi niz godina.

Očekujemo vas na našem festivalu!

Očekujemo vas sa srcem otvorenim za radost, zajedništvo i slavlje. Neka ovi Dani Općine budu podsjetnik na snagu naše zajednice i naše sposobnosti da zajedno stvaramo nezaboravne trenutke. Vi ste srž ovog događanja, i radujemo se što ćemo s vama dijeliti ovo posebno iskustvo.

Vidimo se od 7. do 10. rujna na Danima Općine Podravska Moslavina!

Srdačno,

Dominik Cerić, načelnik

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content