Naslovna >> Novosti >> [JAVNI NATJEČAJ] Zimska služba

[JAVNI NATJEČAJ] Zimska služba

Općinski načelnik Dominik Cerić raspisuje JAVNI NATJEČAJ ZA OBAVLJANJE KOMUNALNE DJELATNOSTI ODRŽAVANJA NERAZVRSTANIH CESTA U ZIMSKIM UVJETIMA – ZIMSKA SLUŽBA NA PODRUČJU OPĆINE PODRAVSKA MOSLAVINA, a sve sukladno Operativnom planu za zimsku službu za razdoblje od 15.11.2021. do 15.04.2025. godine, sa zonom/ područjem čišćenja snijega i održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima u Općini Podravska Moslavina, Ponudbenom troškovniku i ostaloj natječajnoj dokumentaciji što se prilaže ovom Javnom natječaju.

Poslovi podrazumijevaju održavanje i sigurnost provoznosti i prohodnosti nerazvrstanim cestama u zimskim uvjetima, strojnim uklanjanjem snijega i leda te posipanje istih pijeskom i solju.

Početak čišćenja započinje u trenutku kad je na prometnicama i ostalim površinama za čišćenje najmanje 15 cm snijega.

Ponuda se dostavlja s ponudbenim listom uz koju se prilaže ponudbeni troškovnik, za svaki ponuđeni stroj uz cijene koje se nude /bez PDV-a, posebno PDV-e i ukupno cijene s PDV-om/, ispunjene i potpisane od ponuditelja i ovjerene pečatom.

Naručitelj neće prihvatiti ponudu koja ne ispunjava uvjete i zahtjeve iz ovog javnog natječaja kao ni ponude koje nisu prispjele pravodobno.

Ponuda se izrađuje tako da čini cjelinu. Ponuda se uvezuje na način kako bi bilo onemogućeno lako i nesmetano naknadno vađenje ili umetanje listova s jamstvenikom  i pečatom na poleđini.          

Ponuda se dostavlja u utvrđenom roku od 8 dana od dana objave javnog natječaja u zatvorenoj omotnici na adresu naručitelja bez obzira na način dostave.

Svi dokazi što se prilažu ponudi moraju biti na hrvatskom jeziku, odnosno latiničnom pismu.

Ukoliko neki od dokumenata i/ili dokaza nije na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu, ponuditelj je dužan dostaviti prijevod istog po ovlaštenom sudskom vještaku.

Ponudu je potrebno dostaviti bez obzira na način dostave do  04. studenog 2021. godine  do 12,00 sati na adresu Općina Podravska Moslavina, J.J. Strossmayera 150, 31 530  Podravska Moslavina.

Javno otvaranje ponuda će se održati  04. studenog 2021. godine s početkom u  12,30 sati na adresi naručitelja, ured načelnika.

Ponudu nije dopušteno dostaviti elektroničkim putem.

Nije dopušteno davanje inačica, varijanti, zamjena ili alternativa.

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content