Naslovna >> Novosti >> [OBAVIJEST] za prijavu štete od elementarne nepogode

[OBAVIJEST] za prijavu štete od elementarne nepogode

Dana 20. srpnja 2021. g. župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić proglasio je prirodnu nepogodu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta olujnoga nevremena praćeno tučom koje je dana 25. lipnja 2021. g. zahvatilo područje Općine Podravska Moslavina te nanijelo štete na ratarskim kulturama, stoga se u skladu sa tim obavještavaju Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i pravne osobe.

OPG-ovci i pravne osobe mogu nepogodu prijaviti u roku 8 dana od dana od proglašenja prirodne nepogode  odnosno do 28. srpnja 2021. godine.

Prijava se može izvršiti u prostorijama Općine Podravska Moslavina u vremenu od 07,00 h do 15,00 h.

Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:  

1. Ispunjeni Obrazac PN (Obrazac je moguće preuzeti na internetskim  stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina)

2. Presliku LISTA A i LISTA B (Obrazac Zahtjeva za potporu za 2021. godinu od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju)

            3. Presliku osobne iskaznice prijavitelja

Izjavu (Izjavu je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina).

Ukoliko je oštećena imovina osigurana prijava se ne može izvršiti sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju prirodnih nepogoda („Narodne novine“, broj16/19).

OPĆINSKI NAČELNIK

         Dominik Cerić

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content