Naslovna >> Novosti >> [OBAVIJEST] za prijavu štete od prirodne nepogode

[OBAVIJEST] za prijavu štete od prirodne nepogode

Dana 27. lipnja 2023. g. župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić proglasio je prirodnu nepogodu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i velikih količina oborina koje su pale 12.- 27. svibnja 2023. g. na područje Općine Podravska Moslavina te nanijelo štete na ratarskim kulturama, stoga se u skladu sa tim obavještavaju Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i pravne osobe.

OPG-ovci i pravne osobe mogu nepogodu prijaviti u roku 8 dana od dana od proglašenja prirodne nepogode  odnosno do 5. srpnja 2023. godine.

Prijava se može izvršiti u prostorijama Općine Podravska Moslavina u vremenu od 07,00 h do 15,00 h.

Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:  

1. Ispunjeni Obrazac PN (Obrazac je moguće preuzeti na internetskim  stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina)

2. Presliku LISTA A i LISTA B (Obrazac Zahtjeva za potporu za 2023. godinu od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju)

3. Presliku osobne iskaznice prijavitelja

4. Izjavu da oštećena imovine NIJE osigurana (Izjavu je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina)

5. Privola prijavitelja

Ukoliko je oštećena imovina osigurana prijava se ne može izvršiti sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju prirodnih nepogoda („Narodne novine“, broj16/19).

OPĆINSKI NAČELNIK

         Dominik Cerić

 

Obrazac

za prijavu šteta za 2023. g.

Obrazac

PN 2023.

Izjava

prirodna nepogoda 2023. g.

Obrazac

Privola prijavitelja

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content