Naslovna >> Novosti >> Općina Podravska Moslavina ostvarila i drugu IPARD potporu za lokalne ceste!!!

Općina Podravska Moslavina ostvarila i drugu IPARD potporu za lokalne ceste!!!

Nakon prošlogodišnje isplate sredstava iz IPARD programa, Mjera 301 za rekonstrukciju lokalnih nerazrstanih cesta od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Općina P. Moslavina je početkom prosinca 2014. godine ostvarila povrat sredstava u 100 % iznosu prihvatljivih troškova u iznosu 712.174,17 kn za drugi projekt pod nazivom Rekonstrukcija lokalnih nerazvrstanih cesta na području Općine P. Moslavina na cesti Orešnjak – Martinci i cesti Pašnjak u k.o. P. Moslavina.

Od prijave projekta na natječaj pa do isplate sredstava proteklo je više od 2 godine. Izvođač radova je bila tvrtka Karašica-Vučica d.d. iz Donjeg Miholjca koja je uspješno izvela radove i na ovom IPARD projektu. Nadzor nad izvođenjem radova obavljala je tvrtka Ocelić tehnoinženjering d.o.o. iz Osijeka. Djelatnici Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o. su od prijave ovog projekta na natječaj 2012. godine vodili sve poslove oko vođenja projekta pa sve do slanja Zahtjeva za isplatu IPARD sredstava.

Provedbom ova dva projekta i isplatom ovim sredstava, Općina je povukla maksimalan iznos sredstava po korisniku koji je određen za ovu mjeru iz IPARD programa.

izvor: Miholjački poduzetnički centar LRA

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content