Naslovna >> Novosti >> [POZIV] na prethodnu provjeru znanja

[POZIV] na prethodnu provjeru znanja

Povjerenstvo za provedbu Javnog oglasa zapošljavanja na radno mjesto –referent- voditelj projekta u Projektu ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA,“Pomoć i rad-dobrobit za cijelu zajednicu“, na određeno vrijeme, odnosno 30 mjeseci.

P O Z I V

NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

 

1.Povjerenstvo za provedbu Javnog oglasa zapošljavanja na radno mjesto referent- voditelj projekta u Projektu ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA,“Pomoć i rad-dobrobit za cijelu zajednicu“ (1 izvršitelj), na određeno vrijeme, odnosno 30 mjeseci je utvrdilo potrebu da provede prethodnu provjeru znanja i intervju za kandidata koji ispunjava formalne uvjete.

 

2.Prethodna provjera znanja i intervju za kandidata održat će se 08. KOLOVOZA 2018. s početkom u 08,00 sati u Vijećnici Općine Podravska Moslavina, J.J. Strossmayera 150, 31 530 Podravska Moslavina za:

 

R.b. Prezime  i ime kandidata
1. EDITA ŠIMARA

 

 

PODRUČJE TESTIRANJA:

 1. pisano testiranje

izvor:

 • Opći uvjeti koji se primjenjuju na projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.
 • Priprema programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2014.-2020. Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.
 • Upute za korisnike sredstava- Informiranje, komunikacija i vidljivost projekata financiranih u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR), Europskog socijalnog fonda (ESF) i Kohezijskog fonda (KF) za razdoblje 2014.-2020.

 

 1. razgovor:

Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% bodova na pisanom testiranju

Za svaki dio testiranja ( pisano testiranje , razgovor )  kandidatima se dodjeljuje određeni broj bodova od 1 do 10.

Nakon prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata povjerenstvo za provedbu natječaja utvrđuje rang-listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova.

Izvješće o provedenom postupku i rang-listu kandidata povjerenstvo dostavlja načelnici općine, koja će potom donijeti odluku o prijemu u radni odnos

NAČIN PROVEDBE TESTIRANJA:

 • Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas te joj se dostavlja pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na oglas.
 • Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa.
 • Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, povukao prijavu na Oglas.
 • Po dolasku na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti od kandidata će se zatražiti predočenje odgovarajuće isprave (osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole) radi utvrđivanja identiteta. Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti prethodnoj provjeri.
 • Nakon utvrđivanja identiteta kandidata, prethodna provjera znanja i sposobnosti započinje pisanim testiranjem.
 • Kandidatima će biti podijeljeno 10 pitanja za provjeru znanja iz naprijed navedenih izvora koji  se objavljuju  na službenim web stranicama Općine Podravska Moslavina.
 • Na pisanoj provjeri kandidati mogu ostvariti od 1 do 10 bodova. Svaki točan odgovor nosi 1 bod.
 • Na pisanom testiranju nije dozvoljeno koristiti se literaturom i zabilješkama, napuštati prostoriju, razgovarati s ostalim kandidatima niti na bilo koji drugi način remetiti koncentraciju kandidata, a mobitel je potrebno isključiti.
 • Pisano testiranje traje maksimalno 30 minuta.
 • Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% ( najmanje 5 bodova ) na provedenom pisanom testiranju
 • Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u  Općinu Podravska Moslavina na radno mjesto VODITELJ PROJEKTA – PROGRAM ZAŽELI – OPĆINA PODRAVSKA MOSLAVINA (dalje u tekstu: Povjerenstvo) kroz intervju s kandidatima utvrđuje snalažljivost, sposobnost   i motivaciju za rad u Općini Podravska Moslavina. Rezultati intervjua boduju se od 1 do 10 bodova.
 • Nakon prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata Povjerenstvo sastavlja Izvješće o provedenom postupku i utvrđuje rang-listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova.
 • Izvješće o provedenom postupku i rang-listu kandidata Povjerenstvo dostavlja načelniku Općine Podravska Moslavina
 • načelnik Općine Podravska Moslavina donosi odluku o prijemu u radni odnos na određeno vrijeme koje se dostavlja svim kandidatima prijavljenim na Oglas.
 • Izabrani kandidat mora dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti prije sklapanja ugovora o radu.

 OPĆINA PODRAVSKA MOSLAVINA

 

Priprema-programskih-dokumenata-za-financijsko-razdoblje

Opći-uvjeti-koji-se-primjenjuju-na-projekte-financirane-iz-europskih-strukturnih-i-investicijskih-fondova-u-financijskom-razdoblju-2014-2020

Upute_za_korisnike_sredstava-informiranjekomunikacija-i-vidljivost-projekata-financiranih-u-okviru-EFRR

 

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content