Naslovna >> Novosti >> ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA-FAZA II – potpisivanje ugovora

ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA-FAZA II – potpisivanje ugovora

Dana 7.4.2021. u općini Podravska Moslavina održano je potpisivanje Ugovora o radu na određeno vrijeme u trajanju 12 mjeseci na projektu „Zaželi bolji život u općini Podravska Moslavina“. Ugovor je potpisalo 15 žena pripadnica ciljane skupine od kojih će svaka imati 6 korisnika, te samim time osiguravamo podršku za najmanje 90 krajnjih korisnika. Korisnicima se svaki mjesec dostavljaju higijeničarske potrepštine u iznosu od 50 kn.

Nakon potpisivanja ugovora  načelnik je zaposlenicama  dodijelio bicikle kako bi adekvatnije mogle obavljati svoj posao.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ispostava Donji Miholjac i Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac.

Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a posredničko tijelo je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekta Europske unije.

Ukupna vrijednost projekta: 1.435.480,00 HRK

Financiranje projekta: EU – 85%, RH – 15%

Trajanje projekta: 24.02.2021. – 24.05.2022.

Projekt ima cilj omogućiti pristup zapošljavanja teško zapošljivim ženama, te ih osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal.

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content