Naslovna >> Novosti >> [POZIV] na Predavanje: Intervencija 78.01 – Potpora prenošenju znanja iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027.

[POZIV] na Predavanje: Intervencija 78.01 – Potpora prenošenju znanja iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027.

Općina Podravska Moslavina poziva vas na predavanje o Intervenciji 78.01, koja se fokusira na podršku prenošenju znanja iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023.-2027. Ovo važno predavanje održat će se:

Datum: 1. ožujka 2024. (petak)
Vrijeme: 17:00 sati
Adresa: J. J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina (društveni dom)

Na predavanju, koje će održati Dr. sc. Danijel Rašić, će, kao stručnjak u području poljoprivrede, podijeliti svoje dubinsko znanje o Intervenciji 78.01 i važnosti njenog provedbenog procesa za poljoprivrednu zajednicu Republike Hrvatske.

Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane poljoprivrednike, donositelje politika, istraživače i sve ostale članove zajednice koji su uključeni ili zainteresirani za razvoj poljoprivrede u našoj regiji.

Za dodatne informacije ili potvrdu sudjelovanja, molimo kontaktirajte:

Dr. sc. Danijel Rašić
Mobitel: 095 8160 456
E-mail: daniel.rasic@hapih.hr

Nadamo se vašem sudjelovanju i podršci ovom važnom događaju koji će doprinijeti razvoju naše poljoprivredne zajednice.

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content