[ZAŽELI] Održana uvodna konferencija projekta

Published by Admin on

Dana 30. kolovoza 2018. u Općini Podravska Moslavina održana je Uvodna konferencija projekta ZAŽELI „Pomoć i rad-dobrobit za cijelu zajednicu.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ispostava Donji Miholjac i Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac.

Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, a posredničko tijelo je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekta Europske unije.

Ukupna vrijednost projekta: 1.378.221,31 HRK

Financiranje projekta: EU – 85%, RH – 15%

Trajanje projekta: 30.05.2018. – 30.11.2020.

Projekt ima cilj omogućiti pristup zapošljavanja teško zapošljivim ženama, te ih osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal.

Na konferenciji su sudjelovali:

  • načelnik Zdravko Šimara,
  • pročelnica Marina Cigrovski,
  • voditeljica projekta Edita Šimara,
  • administrativni referent Marija Horvat,
  • zaposlenice u projektu,
  • partneri projekta; Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac – gđa. Ivana Petriševac

Općinski načelnik Zdravko Šimara imao je uvodnu riječ kao nositelj projekta te se ukratko obratio svim sudionicima na konferenciji.

Nakon načelnika, riječ su imali partneri na projektu te su nam se i oni ukratko obratili i sve srdačno pozdravili.

Voditeljica projekta Edita Šimara u nekoliko riječi je predstavila projekt, upoznala nazočne o poslovima i pravilima projekta. Cilj predstavljanja projekta bio je upoznati zaposlenice s opisom posla te informirati nazočne o pravilima i aktivnostima projekta, te koji je očekivani rezultat cjelokupnog projekta.

Nakon upoznavanja s projektom, načelnik i 8 žena su potpisali Ugovore o radu na određeno vrijeme u trajanju 24 mjeseca, preuzele promotivne materijale te im je načelnik dodijelio bicikle kako bi zaposlenice adekvatnije mogle obavljati svoj posao.

Nakon službenog dijela, uslijedio je domjenak za sve sudionike konferencije.

Categories: Nekategorizirano

Skip to content