[OBAVIJEST] o prirodnoj nepogodi

[OBAVIJEST] o prirodnoj nepogodi

Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić proglasio je prirodnu nepogodu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta olujnoga nevremena praćeno tučom za dio područja Općine Podravska Moslavina i to na kulturama krastavci, pšenica, tritikal, zob, ostalo povrće, paprika i jabuke u skladu sa tim obavještavaju se Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i pravne osobe.

OPG-ovci i pravne osobe mogu nepogodu prijaviti u roku 8 dana od dana od proglašenja prirodne nepogode  odnosno do 26. srpnja 2019. godine.

 Prijava se može izvršiti u prostorijama Općine Podravska Moslavina u vremenu od 08,00h do 14,00h.

Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:  

  1. Ispunjeni Obrazac PN (Obrazac je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina)
  2. Presliku LISTA A i B (Obrazac Zahtjeva za potporu za 2019. godinu od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju)
  3. Presliku Rješenja o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava
  4. Presliku osobne iskaznice prijavitelja
  5. Izjavu (Izjavu je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina)
  6. Presliku žiro računa prijavitelja.

Ukoliko je oštećena imovina osigurana prijava se ne može izvršiti sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju prirodnih nepogoda („Narodne novine“, broj16/19).

ZAMJENIK OPĆINSKOG NAČELNIKA 

                                                                             Ivica Vrkić, v.r.