Naslovna >> Novosti >> [OBAVIJEST] za prijavu štete od prirodne nepogode

[OBAVIJEST] za prijavu štete od prirodne nepogode

Dana 14. rujna 2021. g. župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, zbog izrazito visokih temperatura koji su zabilježeni tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2021. g., proglasio je prirodnu nepogodu  od suše koja je zahvatila područje Općine Podravska Moslavina te nanijela štete na poljoprivrednoj proizvodnji, stoga se u skladu sa tim obavještavaju Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i pravne osobe.

OPG-ovci i pravne osobe mogu nepogodu prijaviti u roku 8 dana od dana od proglašenja prirodne nepogode  odnosno do 22. rujna 2021. godine.

Prijava se može izvršiti u prostorijama Općine Podravska Moslavina u vremenu od 07,00 h do 15,00 h.

Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:  

1. Ispunjeni Obrazac PN (Obrazac je moguće preuzeti na internetskim  stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina)

2. Presliku LISTA A i LISTA B (Obrazac Zahtjeva za potporu za 2021. godinu od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju)

            3. Presliku osobne iskaznice prijavitelja

Izjavu (Izjavu je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Podravska Moslavina ili u Jedinstvenom upravnom odjelu, J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina).

Ukoliko je oštećena imovina osigurana prijava se ne može izvršiti sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju prirodnih nepogoda („Narodne novine“, broj 16/19).

OPĆINSKI NAČELNIK

Dominik Cerić

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content