Naslovna >> Novosti >> [JAVNI POZIV] za iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za “ZAŽELI IV”

[JAVNI POZIV] za iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za “ZAŽELI IV”

Općina Podravska Moslavina s ponosom najavljuje projekt “Zaželi IV – Prevencija institucionalizacije”, koji je od vitalnog značaja za našu zajednicu. Projekt je rezultat suradnje s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Uredom za financiranje i ugovaranje projekta EU.

Cilj nam je osigurati kontinuiranu podršku i pomoć u svakodnevnom životu našim starijim sugrađanima (65 godina i više) te osobama s invaliditetom starijim od 18 godina. Kroz organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, želimo osigurati njihovu kvalitetu života.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu kao krajnji korisnik, molimo vas da se prijavite putem sljedećih kanala:

  • Osobno: Posjetite nas u prostorijama Općine Podravska Moslavina, svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati, na adresi J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina.
  • Putem e-pošte: Pošaljite svoju prijavu na e-adresu: opcinapodravskamoslavina@gmail.com

Rok za prijavu je najkasnije do 15. ožujka 2024. godine ili do popunjavanja maksimalnog broja korisnika.

Obrasce za prijavu možete preuzeti na internetskim stranicama Općine Podravska Moslavina ili u našim prostorijama na adresi J.J. Strossmayera 150, Podravska Moslavina.

Vaša prijava je važna jer nam pomaže u pružanju što bolje podrške našim sugrađanima. Zajedno gradimo bolju budućnost za sve nas.

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content